IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera masculí i el CFTordera aconsegueixen noves victòries

El CEEB Tordera masculí i el CFTordera aconsegueixen noves victòries

futbol guixolsAquesta passada jornada ha estat força decisiva per a alguns primers equips torderencs. Alguns d’ells ja comencen a definir el seu futur en les  respectives competicions. El dissabte va obrir la jornada torderenca el Futsal Tordera, que va visitar la pista del Fontcoberta; els torderencs van aconseguir els tres punts gràcies a la victòria  per 1-2. Amb aquesta victòria els de Tordera pugen a la segona posició de la lliga. A les 18:00h va ser el torn del Club Patí Tordera a la pista del Palafrugell, on es va deixar dos punts després d’empatar a 4. Tot i dominar en el marcador, els homes entrenats per en Sergio Alonso van acabar cedint l’empat a la part final de l’enfrontament.

El diumenge al migdia, el CEEB Tordera masculí va disputar la seva jornada de la 2a catalana en el poliesportiu. Van rebre el CB Sant Celoni i gràcies a una bona segona part, els torderencs van poder sumar un nou triomf, amb  un resultat final de 79-70. El sènior masculí del CBTordera va visitar la pista del Bàsquet Alella en aquesta jornada de la 3a catalana masculina. Als torderencs se’ls  escapà el partit per un marcador ajustat de 52-49. Per tancar el cap de setmana, el Club Futbol Tordera va jugar el diumenge a la tarda, en el camp del Guíxols, el seu partit d’aquesta jornada i gràcies a una bona segona part els torderencs van poder sumar  un nou triomf amb un marcador final de 1-2.