IniciNoticiesCulturaEl taller de fotografia del centre S+J de Creu Roja Tordera conclou...

El taller de fotografia del centre S+J de Creu Roja Tordera conclou amb una exposició a la biblioteca. La mostra es pot visitar durant aquesta setmana.

expo foto s+jLa biblioteca acull, durant aquesta setmana, una exposició fotogràfica dels alumnes de l’S+J (Salut+Jove) de Creu Roja Tordera. Durant els mesos de tardor-hivern han realitzat un taller de fotografia amb el professor i president del Fotoclub Tordera, Xavier Llop. Ara, es poden veure els resultats de la sessió de fotos personal en un estudi, fent ells de models davant un fotògraf professional. Aquesta va ser l’activitat amb què van cloure el taller. Escoltem dues de les joves que hi han participat.

sj joves

Xavier Llop, del Fotoclub Tordera, es mostra molt content amb el resultat del taller de fotografia.

sj llop

Des de Creu Roja Alt Maresme, el president Angel Lacueva destaca la tasca de les monitores de l’S+J de Tordera i diu que el centre és un referent a tota la demarcació.

sj lacueva

El regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Àngel Pous, defensa l’atenció als adolescents en horari extraescolar i valora molt positivament el treball que es fa des de l’S+J de Creu Roja Tordera.

sj pous

Les activitats que s’organitzen des de l’S+J es dirigeixen a jovent entre 12 i 18 anys. Tots aquells que vulguin participar-hi es poden dirigir al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26. També podeu trobar més informació a la pàgina de Facebook ‘Tordera S+J’.

ÚLTIMES NOTÍCIES