IniciNoticiesSalutContinuen les activitats del mes de la Salut a Tordera

Continuen les activitats del mes de la Salut a Tordera

veie setmana salutAquest dijous continuen les activitats del mes de la Salut a Tordera. A les 17:00h tindrem un taller de “Cuina sense pares” al Casal de joves i a les 19:00h una xerrada titulada “Com acompanyar la ràbia i la frustració” a càrrec de Laura Fauria, de VEIE-El Camí a la biblioteca.

Demà divendres, a les 10:00h hi haurà un taller de reanimació cardiopulmonar a l’escola vedruna a càrrec de professionals del CAP, a les 12:00h es farà el mateix taller a l’ escola brianxa i finalment a les 19:00h un taller de sexualitat “Un apropament a l’orgasme femení” a càrrec de Paula Lorena Cavalcante, a la biblioteca.

Segons la regidora de sanitat, Bàrbara Vergés aquest cicle específic d’activitats a l’entorn del benestar i la salut des d’una perspectiva transversal, va més enllà de l’atenció únicament sanitària i/o mèdica.

mes de la salut 2

Les activitats continuaran aquest dissabte 2 d’abril amb la lectura “Contes sobre la pell amb música” a càrrec de Marta Estruch. L’activitat es farà a la biblioteca i està adreçat a famílies amb fills de 0 a 12 mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES