IniciNoticiesEducacióJoventut prepara un nou curs de Seguretat Alimentària a Tordera

Joventut prepara un nou curs de Seguretat Alimentària a Tordera

SEGURETAT_ALIMENTARIALa Regidoria de Joventut organitza, juntament amb el Consell Comarcal del Maresme, un nou curs sobre Seguretat Alimentària. La sessió permetrà als assistents conèixer i fomentar el compliment de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d´aliments, prevenir les malalties de transmissió alimentària i implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control. Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.

Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària. Ho explica la responsable del casal de joves, Carme López.

seguretat alimentaria

El curs tindrà lloc el dia 5 d’abril de 9:00h a 14:00h al Casal de Joves i les places són limitades.  Les inscripcions, que tenen un preu de 25€, es poden fer des d’aquest la pàgina www.tordera.cat. El Consell Comarcal farà arribar a les persones inscrites els documents necessaris per poder efectuar el pagament.