IniciNoticiesCulturaAquest divendres arriba al Teatre Clavé un espectacle burlesc acompanyat d’un tast...

Aquest divendres arriba al Teatre Clavé un espectacle burlesc acompanyat d’un tast gastronòmic.

A TUTIPLEN_TEATRECLAVEConvertir la Sala Gran del Teatre Clavé en un espai apte per a un espectacle de burlesc i un tast gastronòmic a la vegada. Això és el que trobarem aquest divendres  A Tutiplén!, un show burlesc gastronòmic sota la batuta d’Itziar Castro, una artista que a l’escenari ha jugat i juga mil i un papers. A la gran pantalla ha format part del repartiment de pel·lícules com Blancanieves de Pablo Berger, Las brujas de Zugarramurdi d’Àlex de la Iglesia i [REC3] de Paco Plaza, entre moltes altres. En l’àmbit musical, ha fet de corista de Joe Cocker i de Julio Iglesias i la podem veure en videoclips de Manel o Mürfila i en el món del teatre ha treballat amb directors com Calixto Bieito, Dani Nel·lo o Ramon Simó.

L’Itziar Castro canta, balla, fa teatre, cinema i televisió i, en aquesta ocasió, serà la protagonista d’un show burlesc, un gènere descendent del teatre de varietats amb escenes picants i sobretot, amb molt bon humor. Ens parla de l’espectacle, el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

navarro tutiplen

Aquesta proposta anirà acompanyada d’un tast de productes oferts per El Tall + Porcus i Ca l’Andreu.  A Tutiplén! serà aquest divendres a les 21:00 hores. Les entrades a 25 euros, es poden reservar a taquilla del teatre o al 93.765.05.72