IniciNoticiesEsportsL’Ajuntament de Tordera presenta el projecte d’una nova pista poliesportiva dins del...

L’Ajuntament de Tordera presenta el projecte d’una nova pista poliesportiva dins del “pla xarxa de la diputació”

nova pistaTal com va explicar l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, el dimecres passat, dins l’entrevista dels polítics de Ràdio Tordera, el nostre municipi  s’acollirà al Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. És un programa que impulsa la Diputació de Barcelona per donar assistència als ajuntaments locals amb la transferència de recursos tècnics, econòmics i materials. L’Ajuntament de Tordera ha presentat cinc projectes per als quals busca finançament i un d’ells és una nova pista poliesportiva. Joan Carles Garcia explica que coneixen les problemàtiques d’horaris i d’ubicació de les entitats esportives en el pavelló poliesportiu, que per això presenten aquest projecte de “mini pavelló-pista coberta”, i que seria una sortida viable econòmicament, ja que no es poden plantejar la construcció d’un pavelló de 3 milions d’euros

Garcia pista coberta 1

L’alcalde de Tordera descarta, de moment, l’opció de cobrir la pista exterior del pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans perquè no compleix les mides reglamentàries per a la disputa de partits oficials. Aquesta és la principal raó per decantar-se finalment per la construcció d’una nova pista poliesportiva.

Garcia pista coberta 2

Segons ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera, el projecte tindrà un cost de 300.000€.

En aquesta instal·lació s’hi podrà practicar bàsquet, futbol sala i també la possibilitat de fer-hi patinatge. Comptarà amb vestidors per els equips, àrbitres, una petita recepció per consergeria i un petit magatzem per material. La nova poliesportiva tindrà una grada lateral a nivell de pista i la construcció d’aquesta serà en el barri de Sant Andreu en un terreny ubicat entre el carrer Maresme i el carrer Tramuntana.

ÚLTIMES NOTÍCIES