IniciNoticiesComerçL’exhibició castellera, la cercavila de gegants, i la cuina saludable centren les...

L’exhibició castellera, la cercavila de gegants, i la cuina saludable centren les activitats d’aquest diumenge, darrer dia de fira

fira ram diumengeEl darrer dia de la fira mercat del Ram de Tordera comença a les 10 del matí amb el torneig de bitlles catalanes a càrrec de la bitlla atòmica.

A les 10:30 partit d’hoquei escoles i entrenament obert i xarrada de teràpia visual en els problemes d’aprenentatge. A partir de les 11 del matí audició concert d’alumnes de la banda de música de music-kem. A les 11:30 xerrada sobre fisioteràpia i estiraments. A les 12:00 començarà la exhibició castellera a càrrec de la colla de castellers de l’Alt Maresme. A la mateixa hora, 2X3 i 3X3 del CB Tordera i exhibició de gossos policia a càrrec de la policia local de Tordera. Continuaran els actes amb el taller d’ elaboració de pa i l’ actuació de balls amb grafits. A les 13:00 Taller de Cuina Saludable i exhibició de Kàrate.

A la tarda, els actes s’ inicien a les 16:30 Taller VEIE per a nens i nenes de 7 a 11 anys i teatre Can “El gos Verd” a càrrec de l’associació Villadona. A partir de les 17:00h Gimcana familiar al casal de joves i basquet Two Ball amb el CEEB Tordera. A les18:00h, cercavila de geganters i lliurament del tortell de rams; personatges infantil a l’estand de TACS i presentació “Sport&Cook” a càrrec d’Astrid Barqué. A la mateixa hora concurs de cuina saludable amb el marterxef Canapès. A les 19:00h tabalada i malabars pel recinte firal, mostra de malabars i tast guiat de 3 cerveses artesanes.

Durant tot el cap de setmana també s’han organitzat activitats paral·leles. La cooperativa Agrària Baixa Tordera ofereixen una exposició ramadera amb vaques, ovelles, conills, gallines, porcs i d’ altres animals.

La fira també acull una exposició de motos clàssiques, a càrrec de motoclub 7 ½. El més petits tindran jocs inflables ; l’espai Juganer i un circuit d’agilitat de fusta. Així com tallers de manualitats o observació solar i de la lluna.

El Parc Prudenci Bertrana presenta aquest dies mostra d’artesans, formatges i vins; i Demostració de diferents treballs de Bonsais, entre d’altres activitats.

Finalment, durant tot el cap de setmana, es podrà visitar la Fira de la Brasa, on s’hi podrà degustar productes cuits a la brasa, com carn, verdures, sardines, torrades, botifarres… i a més embotits, pernil, escalivada i allioli.

ÚLTIMES NOTÍCIES