IniciNoticiesComerçLa Gimcana L’enRAMpada, la mostra d’associacionisme, les xerrades, tallers i la fira...

La Gimcana L’enRAMpada, la mostra d’associacionisme, les xerrades, tallers i la fira de la brasa principals reclams aquest dissabte de fira

fira ram barbaraLes activitats de la fira mercat del ram de Tordera per dissabte començaran a les 10:00 del mati amb la Gimcana l’EmRAMpada organitzada per Ràdio Tordera, L’esplai el Garbell i diverses entitats esportives. A la mateixa hora l’estand de TACS hi haurà personatges Infantils i fora del recinte hi haurà Caní Cros a càrrec de l’associació canina Villadona.

A dos quarts de 11:00h, partit d’hoquei d’escoles i entrenament obert, a la pista esportiva; Xocolatada popular a càrrec de la comissió de festes i Taller de mecànica de bicicletes a càrrec d’Erola Bikes.

A l’ espai Àgora a les 12:00 hi haurà la xerrada “Deixa que els teus somnis siguin més grans que les teves pors” a càrrec de Sílvia Serra, triatleta amateur. A la mateixa hora 2X3 i 3X3 amb el CB Tordera i Taller d’elaboració de Pa. A la 13:00h Taller d’elaboració d’empanades criolles. A la tarda les activitats s’iniciaran a les 16:00 amb Melé a la pista de petanca. A les 16:30h VEIE Tordera/El Camí farà un taller obert a nens de 3 a 6 anys.

A partir de les 17:00, Exhibició de Karate i coreografies infantils a càrrec de Diker Gym; Mostra taller de Zumba a càrrec del Casal de Joves i Taller d’automaquillatge. A les 18:00, partit de bàsquet Sènior a càrrec del CEEB Tordera; Mostra de taller de Cant a Càrrec del Casal de joves, Taller de lesions esportives, a l’espai Àgora i exhibició d’ obediència canina, al final del recinte firal. A les 18:30, Pere Cot farà un espectacle de Dansa titulat “Natura i Diversió”. A les 19:00 la xerrada Factors motivacionals, psicologia i educació en l’esport a càrrec de Sportdiagnòstic, posaran el punt i final a les activitats de dissabte.

Durant tot el cap de setmana també s’han organitzat activitats paral·leles. La cooperativa Agrària Baixa Tordera ofereixen una exposició ramadera amb vaques, ovelles, conills, gallines, porcs i d’ altres animals.

La fira també acull una exposició de motos clàssiques, a càrrec de motoclub 7 ½. El més petits tindran jocs inflables ; l’espai Juganer i un circuit d’agilitat de fusta. Així com tallers de manualitats o observació solar i de la lluna.

El Parc Prudenci Bertrana presenta aquest dies mostra d’artesans, formatges i vins; i Demostració de diferents treballs de Bonsais, entre d’altres activitats.

Finalment, durant tot el cap de setmana, es podrà visitar la Fira de la Brasa, on s’hi podrà degustar productes cuits a la brasa, com carn, verdures, sardines, torrades, botifarres… i a més embotits, pernil, escalivada i allioli.