IniciNoticiesPolíticaJose Carlos Villaro prendrà avui possessió del càrrec com a nou regidor...

Jose Carlos Villaro prendrà avui possessió del càrrec com a nou regidor de l’Ajuntament

03524Jose Carlos Villaro prendrà aquesta tarda possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Tordera, en un ple extraordinari convocat per urgència. Villaro s’incorpora al grup municipal de SOM Tordera, després de la mort del regidor Carles Seijo, al mes de desembre passat.

SOM Tordera seguirà a partir de demà amb els dos regidors a l’equip de govern, juntament amb CiU Tordera. Villaro, que prendrà possessió del càrrec durant el Ple extraordinari, assumirà les tasques de les regidories d’Ordenació del Territori, Medi Ambient i Pagesia. Segons el regidor de Som Tordera, Salvador Giralt el fet que en Jose Carlos Villaro no sigui de Tordera no serà un problema, perquè està ben preparat per a les regidories que dirigirà i assegura que tindrà el recolzament de l’equip de tècnics de l’Ajuntament.

canvis regidories 2

Durant el Ple d’avui també es farà efectiu el nomenament de Salvador Giralt com a nou regidor d’Obres i Serveis i de Bàrbara Vergés com a regidora de Sanitat, àrea que ara havia liderat Salvador Giralt.  Pel que fa les tinences d’alcaldia, la primera la mantindrà el regidor adjunt a l’alcaldia i coordinador de govern, Josep Llorens, la segona serà per a Salvador Giralt (que mantindrà la delegació de l’àrea de Serveis Personals), el tercer tinent d’alcalde serà el recent nomenat Jose Carlos Villaro (que serà ponent de l’àrea de Territori), mentre que la tercera i la quarta tinences d’alcaldia les seguiran ocupant Àngel Pous (delegat de l’àrea d’atenció social) i Marçal Vilajeliu (delegat de l’àrea de règim intern). Durant el Ple extraordinari es farà també la distribució del nou regidor als òrgans i meses de representació municipal. La sessió començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES