IniciNoticiesEntitatsEl proper divendres es presentarà a Tordera la delegació local de la...

El proper divendres es presentarà a Tordera la delegació local de la Fundació Oncolliga Girona

oncolliga presentacioEl proper divendres 11 de Març es farà a la biblioteca la presentació de la nova delegació de la Fundació Oncolliga Girona a Tordera. Aquesta entitat fa 20 anys que dona servei a les comarques Gironines i ara es reforçarà amb un equip a Tordera format per voluntaris que engeguen amb molta il·lusió aquesta nova delegació. La presentació de l’acte anirà a càrrec de la delegada de la fundació Oncolliga a Tordera, Rosa Maria Ruscalleda. Seguidament serà el torn de la presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer que farà una presentació de l’entitat. Finalment, es farà una xerrada a càrrec de Núria Agudo psicooncòloga de la fundació.

La Fundació Oncolliga Girona, lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars. Ofereixen diferents serveis com; programes socials (material específic pel malalt, voluntariat de suport…), programes assistencials (servei de fisioteràpia a domicili, atenció psicooncòlogica, drenatge limfàtic…), programes de prevenció i programes de formació. Rosa Maria Ruscalleda, delegada d’Oncolliga a Tordera explica d’on sorgeix la possibilitat d’oferir els serveis de la fundació en el nostre poble.

ruscalleda oncolliga 1

Tots els serveis de la fundació Oncolliga Girona es financen principalment a través dels actes benèfics que organitzen les delegacions, com marxes populars, festes benèfiques i concerts solidaris, entre altres activitats.

Ruscalleda avança que després de la presentació de la delegació a Tordera, la fundació Oncolliga també serà present a la fira mercat del Ram.

ruscalleda oncolliga 2

L’acte de presentació de la nova delegació de la fundació Oncolliga Girona a Tordera serà divendres, 11 de Març a les 19:30 a la biblioteca. L’acte acabarà amb un refrigeri per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES