IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé acollirà l’estrena a Catalunya de "Petita Max", teatre d’objectes...

El Teatre Clavé acollirà l’estrena a Catalunya de “Petita Max”, teatre d’objectes i titelles per a infants d’1 a 4 anys

PETITAMAX_TEATRECLAVELa primera ocasió de veure l’espectacle Petita Max a Catalunya serà aquest dissabte al Teatre Clavé de Tordera. L’espectacle, de la companyia andalusa Arena en los bolsillos, explica la història d’una nena, la petita Max, que és diferent als altres; va néixer amb un peu d’aleta. I per refugiar-se, va construir el seu propi món, meitat real, meitat inventat. Una proposta de teatre d’objectes i titelles que parla del fet de ser diferent, de l’encaix a la societat i dels amics imaginaris dels infants.

La versió en català de Petita Max s’estrenarà al Teatre Clavé dissabte 12 de març en dues funcions d’aforament reduït: la primera, a les 17:00h i la segona, a les 18:30h. L’espectacle té una durada aproximada de 30 minuts i està recomanat per a infants d’entre 1 i 4 anys.

Les entrades per Petita Max tenen un preu de 6€ i es poden adquirir tant al web www.teatreclave.cat com a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dissabte a partir de les 16:00h. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada.

ÚLTIMES NOTÍCIES