IniciNoticiesPolíticaL’entrada del nou regidor, Jose Carlos Villaro, farà que Bàrbara Vergés assumeixi...

L’entrada del nou regidor, Jose Carlos Villaro, farà que Bàrbara Vergés assumeixi Sanitat i Salvador Giralt Obres i Serveis

03207Es preparen canvis de regidories a l’Ajuntament de Tordera. El mes passat, SOM Tordera va comunicar que Jose Carlos Villaro ocuparà el lloc de regidor del desaparegut Carles Seijo, mort per aturada cardiorespiratòria a finals de l’any passat. I tot i que l’objectiu inicial de l’equip de govern era mantenir el cartipàs actual, finalment es faran alguns traspassos. Així, Salvador Giralt passarà la regidoria de Sanitat a Bàrbara Vergés i ell assumirà la d’Obres i Serveis, que era responsabilitat de Carles Seijo. D’aquesta manera, el nou regidor Jose Carlos Villaro s’ocuparà d’Urbanisme i Medi Ambient, repartint així el pes de l’àrea de territori. Salvador Giralt, de SOM Tordera, explica que l’elecció de Villarejo per ocupar el lloc de Seijo va ser unànime i que la voluntat és que hi hagi una continuïtat en la feina. També avança que aquesta era la preferència del mateix Carles, possibilitat que va estar damunt la taula en algun moment, quan Seijo tenia una proposta per presentar-se a les eleccions catalanes del 27-S.

canvis regidories 1

Salvador Giralt diu que el fet que en Jose Carlos Villaro no sigui de Tordera no serà un problema, perquè està ben preparat per a les regidories que dirigirà i assegura que tindrà el recolzament de l’equip de tècnics de l’Ajuntament.

canvis regidories 2

Durant la tertúlia de polítics de la setmana passada, els partits de l’oposició van valorar la designació del nou regidor i els canvis en el cartipàs municipal. Escoltem Carme Fernández del PSC i Sílvia Mateos d’ERC+Gent de Tordera.

canvis regidories 3

La voluntat de l’equip de govern és que el nou regidor, Jose Carlos Villaro, pugui incorporar-se a l’Ajuntament de Tordera el més aviat possible.

ÚLTIMES NOTÍCIES