IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera estudia com ampliar les oficines dels serveis socials

L’Ajuntament de Tordera estudia com ampliar les oficines dels serveis socials

GUna de les intencions de la regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona, de cara als pròxims mesos, és ampliar les instal·lacions dels serveis socials. L’espai que actualment ocupen aquestes oficines ha quedat petit per atendre tota la gent del municipi que ho necessita, que és molta. Ja fa temps que des de l’Alcaldia es treballa perquè l’oficina de recaptació, que depèn de la diputació, es desplaci de les dependències municipals (on està actualment) a un altre local, per tal de poder ampliar l’espai dels Serveis Socials. Ens en dóna més detalls, el regidor responsable d’aquest àmbit, Àngel Pous.

ampliacio ss 1

Àngel Pous creu que la crisi encara no ha tocat fons i recorda que els pressupostos per aquest any contemplen més recursos per als Serveis Socials.

ampliacio ss 2

Ampliar el personal que treballa a les dependències de Serveis Socials és complicat, ja que els temps canvien i les necessitats no sempre són les mateixes. En aquest sentit, els Plans d’Inserció Laboral de l’Ajuntament són una bona ajuda, actualment, per tal d’aconseguir més treballadors i afrontar la gran demanda d’ajudes.

ÚLTIMES NOTÍCIES