IniciNoticiesRegidoriesS'amplia la convocatòria del Programa d'Experiències Laborals fins al 7 de març

S’amplia la convocatòria del Programa d’Experiències Laborals fins al 7 de març

03203L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació informa que s’ha ampliat la convocatòria del programa d’experiències laborals per a joves fins al 7 de març. Aquesta pròrroga arriba després que s’hagin declarat desertes dues de les opcions laborals que s’ofertaven (serveis informàtics i gestió de processos). Per mantenir el nombre de places que s’establien a les bases, s’ha aprovat una modificació a les bases a fi d’ofertar dues places noves a les seccions de comunicació i serveis personals.

Aquesta convocatòria s’adreça a joves de fins a 29 anys estudiants o recentment graduats. Es tracta del Programa d’Experiències Laborals que té per objectiu oferir als estudiants la possibilitat de guanyar en experiència al sector pel qual s’han estat o s’estan formant i afrontar així el futur laboral amb més garanties d’accés a primeres feines. La convocatòria proposa desenvolupar diferents tasques als serveis generals de l’Ajuntament (Recursos Humans, Comunicació, Serveis Personals i Ocupació). Els contractes, de mitja jornada, seran per un període de nou mesos. Ho explica el regidor d’ ocupació, Marc Unió.

programa laboral 1

Amb l’impuls d’aquest programa es fa un pas més en l’objectiu de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació a l’hora de facilitar l’accés al món laboral als joves. Amb aquesta finalitat, l’estiu passat es va posar en marxa la Brigada Jove, un equip de nois i noies que accedien per primera vegada al món laboral a través de diferents serveis municipals durant l’estiu. Altres iniciatives promogudes en aquest sentit són la promoció del programa Garantia Juvenil o també els itineraris formatius de recerca activa de feina.

ÚLTIMES NOTÍCIES