IniciNoticiesEsportsLes regidories d’ensenyament i esports amb la col·laboració de les escoles organitzen...

Les regidories d’ensenyament i esports amb la col·laboració de les escoles organitzen la I diada de l’esport escolar

Diada_Esport.1.jpg.350x495Les Regidories d’Ensenyament i Esports, conjuntament amb les escoles de Tordera,  promouen la primera diada de l’Esport Escolar. És tracta d’una activitat on hi participaran els alumnes de les escoles i instituts de Tordera i que té la intenció de reformular el plantejament i objectius del que fins l’any passat havia estat el Cros escolar. La Bàrbara Vergés, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera, ens comenta que la idea es desmarcar-se de la filosofia de competició.

Verges diada 1

Amb aquesta Diada es vol promoure una jornada de pràctica esportiva on l’eix central sigui la participació de l’alumnat, que completi corrents o caminant un circuit, respectant la diversitat, el potencial i l’esforç de cada nen i nena amb la finalitat de vetllar per uns hàbits saludables de manera divertida i gaudint de l’entorn tal i com ens explica la Bàrbara Vergés.

Verges diada 2

També es canvia la ubicació de l’esdeveniment, fins ara el “projecte life” havia estat l’escenari del cros però aquesta primera diada de l’esport escolar es celebrarà per l’entorn del passeig fluvial i del parc d’Inditex del veïnat de Fibracolor en horari lectiu i comptarà amb uns 1700 participants de 1r de Primària fins a 4t d’ESO.

Demà dimecres correran els alumnes de Secundària i de 1r i 2n de Primària, mentre que dijous es reserva pels alumnes de 3r a 6è de Primària.

ÚLTIMES NOTÍCIES