IniciNoticiesComerçÈxit de públic a la primera Fira Rebaixes de Tordera, promoguda per...

Èxit de públic a la primera Fira Rebaixes de Tordera, promoguda per l’associació de comerciants TACS. Un miler de persones, segons l’organització, l’han visitat al llarg de tot el cap de setmana.

CcTMrWfWoAIGWBJ.jpg large1000 persones, segons l’organització, han passat durant aquest cap de setmana per la Fira Rebaixes de Tordera, situada a la Pista de l’Amistat. El mal temps no ha estat un impediment perquè la fira tanqués ahir amb èxit de visitants. La iniciativa era de l’associació de comerciants TACS, conjuntament amb l’empresa d’esdeveniments Sonti Group. En total hi ha participat una quinzena d’expositors del municipi. Toni Fernández, portaveu de TACS, es mostra content amb el resultat i en fa una valoració molt positiva.

balanç fira rebaixes 1

Els assistents a la fira podien trobar tota mena de productes de la temporada d’hivern, sobretot articles de moda, sabates i complements, amb descomptes que arribaven fins al 70%. Toni Fernández assegura que, després de l’èxit de la iniciativa, tenen en ment organitzar una nova Fira Rebaixes a l’estiu.

balanç fira rebaixes 2

La primera edició de la Fira Rebaixes, organitzada per TACS i Sonti Group, s’ha allargat durant tres dies: divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES