IniciNoticiesEsportsVictòries importants en futbol, bàsquet, hoquei i futbol sala

Victòries importants en futbol, bàsquet, hoquei i futbol sala

colalge esportsAquest cap de setmana esportiu ens deixa bons resultats per als interessos d’alguns dels primers equips torderencs. El dissabte va encetar la jornada el Club Futbol Tordera en el camp del Bescanó. Amb l’obligació de sumar els tres punts, els torderencs no van errar i van aconseguir aquest objectiu tan important per seguir agafant oxigen a la classificació de la segona catalana; el resultat final va ser 3-0. A les 19.15 h va ser el torn del CEEB Tordera femení de 1a catalana. Les torderenques, una setmana més, sumen una nova victòria en el seu caseller que les fa seguir com a líders invictes de la lliga. Victòria a la pista del Vedruna de Gràcia amb un marcador final de 51-74. A les 19.30 h el Parroquial va acollir el duel més directe de la primera nacional espanyola.

El Club Patí Tordera, el sisè de la taula, va rebre el cinquè, el Sant Feliu. Els locals van sortir molt endollats; el marcador al descans era de 3-0, però els visitants van anar retallant el resultat fins a deixar-lo amb el definitiu 4-3. Victòria important per als torderencs que s’enganxen a la lluita per les posicions de dalt. A les 21 h de la nit, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera no va poder fer res a la pista del CB Tiana; derrota per un contundent 93-55. El Futsal Tordera també va disputar el seu enfrontament el dissabte al vespre. Van visitar la pista del Mont-Ras Esplais B i van imposar-se per un ajustat 2-3 que els permet seguir segons de la lliga i col·locar-se a un punt del líder.

El diumenge va tancar el cap de setmana esportiu el CEEB Tordera masculí de la segona catalana en el poliesportiu contra l’Arenys Bàsquet; els locals van poder aconseguir finalment la victòria per un 82-72.

ÚLTIMES NOTÍCIES