IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera organitza, per al 19 de març, la segona...

El Club Esportiu Tordera organitza, per al 19 de març, la segona edició de la trail “Les Bruixes”

trail bruixesDesprés de l’èxit aconseguit amb la primera edició, des de el Club Esportiu Tordera ja tenien clar que hi hauria una segona edició de la “trail les bruixes”. Enguany s’organitzarà el dissabte 19 de març, coincidint amb el cap de setmana de la Fira Mercat del Ram. Albert Prats membre del CET ens explica que després de la satisfacció aconseguida durant la primera edició, ha estat fàcil decidir organitzar la segona edició

Prats trail 1

Com a novetat principal per aquesta segona edició la trobem en el recorreguts que enguany n’hi hauran tres: una marxa de 13km, una mitja de 22km i la trail 36km. Prats ens desvetlla algun canvi més.

Prats trail 2

Des de l’organització recomanen a tothom que hi vulgui participar, que no s’ho pensin gaire i que per una millor previsió s’hi vagin inscrivint. A través d’internet ja es poden consultar algunes dades dels tres circuits de la prova, tant la marxa, la prova mitja i la trail. També hi ha penjat el reglament i per inscriure’s-hi s’ha d’entrar a la pàgina web de l’entitat www.clubesportiutordera.cat on les inscripcions ja són obertes.

ÚLTIMES NOTÍCIES