IniciNoticiesCulturaLa màgia de l’Enric Magoo arriba dissabte 20 de febrer al Teatre...

La màgia de l’Enric Magoo arriba dissabte 20 de febrer al Teatre Clavé amb l’espectacle familiar “Mag Màgia”

MAGMAGIA_TEATRECLAVEEl cicle familiar del Teatre Clavé continua amb una proposta de màgia per a tots els públics i ho fa de la mà de l’Enric Magoo, un mag professional que compta amb nombrosos premis i mencions tant nacionals com internacionals en el seu llarg currículum. En l’espectacle Mag Màgia, Magoo combina jocs parlats amb jocs musicals i visuals, emocions contradictòries com la comicitat i la sorpresa, i obre la porta a la participació activa dels més petits, que fins i tot es converteixen per uns instants en mags del de l’escenari.

L’espectacle Mag Màgia es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 20 de febrer a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir tant al web www.teatreclave.cat com a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dissabte a partir de les 17:00h. Un any més, l’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada.

Així mateix, aquest 2016 el Teatre Clavé ha creat el paquet En família que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 10€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet En família només s’aplica al Cicle familiar i es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES