IniciNoticiesEsportsEl CFTordera destitueix, de manera oficial, l’entrenador del primer equip, Joan Tarruella

El CFTordera destitueix, de manera oficial, l’entrenador del primer equip, Joan Tarruella

jose caceresAquest passat dilluns 15 de febrer saltava la sorpresa dins del vestuari del juvenil “A” del Club Futbol Tordera. Als jugadors d’aquest conjunt se’ls va comunicar que l’actual entrenador de l’equip, Jose Cáceres, deixaria el càrrec per aquesta temporada. Actualment, el juvenil torderenc es troba en un bon moment de forma i ocupa posicions altes de la categoria. És per això que va saltar la sorpresa en l’entorn futbolístic del club, coincidint amb les tres derrotes consecutives que sumava el primer equip de la segona catalana. Tal com vàrem avançar a través de les xarxes socials el mateix dimarts al matí, l’equip d’esports de Ràdio Tordera vam assabentar-nos que Cáceres ocuparia el lloc de Joan Tarruella. Notícia confirmada pel mateix nou entrenador ahir al matí. Carles Gamonal, el president del CFTordera ens explica els motius de la destitució de Tarruella.

Gamonal destitucio 1

Gamonal ens confessa que no ha estat una decisió fàcil de prendre però que no volien arriscar com va passar la temporada passada.

Gamonal destitucio 2

Els jugadors del primer equip van ser convocats ahir al vespre, quinze minuts abans de l’entrenament, per comunicar-los la notícia i fer efectiu el canvi de l’entrenador.

El nou tècnic Jose Cáceres, serà la primera vegada que dirigirà un equip de la segona catalana. En declaracions a Ràdio Tordera, es mostra il·lusionat pel nou repte.

Caceres destitucio 3

Cáceres ja ha dirigit una primera sessió amb l’equip, ens explica com ha anat i aprofita per enviar un missatge de tranquil·litat a tots els socis i simpatitzants.

Caceres destitucio 4

El Club Futbol Tordera debutarà amb el nou entrenador aquest diumenge a les 16:30h en el municipal d’esports contra el Bisbalenc.