IniciNoticiesEsportsL’Associació del Rugbi La Tordera segueix amb la campanya de captació

L’Associació del Rugbi La Tordera segueix amb la campanya de captació

rugbi la torderaL’Associació de rugbi La Tordera no atura la campanya d’inscripcions i segueix amb el principal objectiu de fer arribar i obrir l’esport del rugbi a tots els torderencs/ques. Per això, aquesta temporada promocionen d’una manera especial el primer equip de l’entitat i a la vegada intenten assegurar el futur del club amb els equips. Luciano Parodi, un dels membres de l’Associació, ens dóna més detalls de “La jornada de l’amic”, una activitat que tenia com a principal objectiu fer arribar la filosofia del rugbi a nous jugadors/es.

Parodi rugbi 1

En Luciano confirma que durant els propers mesos aniran repetint aquesta idea. Per altra banda, a partir del març, l’equip sènior de l’Associació del rugbi La Tordera participarà a la categoria del Rugbi Touch de Catalunya. La Bea Segura, una de les membres de l’equip, ens explica en què consisteix aquesta modalitat,

Segura rugbi 2

El primer equip sènior mixt de l’Associació de rugbi La Tordera té edats compreses entre els 16 i els 45 anys . Els interessats, de qualsevol categoria, es poden posar en contacte amb l’entitat a través de les xarxes socials o assistint directament als entrenaments els dilluns, dimecres i divendres al Municipal d’esports i en el parc Prudenci Bertrana a partir de les 17:15h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES