IniciNoticiesEntitatsEl Cau de Pineda instal·la un nou pal indicador al coll de...

El Cau de Pineda instal·la un nou pal indicador al coll de Can Benet Vives, a Hortsavinyà

pal indicador aeig montpalau (2)L’equip de caps de l’AEiG Montpalau de Pineda han instal·lat un nou pal indicador al Coll de Can Benet Vives, a Hortsavinyà. El cau de Pineda ha refet una icona del Montnegre que havia caigut ara fa un any a causa del mal estat en que es trobava. És un pal indicador de 7 metres d’alçada que s’ha instal.lat en un punt neuràlgic de pas al Montnegre, al coll que separa la vessant de llevant, que mira al mar, amb la vessant nord que mira al Montseny i que està a 550 metres d’alçada.

L’Agrupament Escolta i Guia Montpalau ha fet els treballs d’acord amb la Diputació de Barcelona i amb el suport de la masia de Can Benet Vives i Can Claric d’Hortsavinyà. També hi ha hagut el suport de la Creu Roja de l’Alt Maresme que han aportat el material mèdic per una farmaciola, i de la Floristeria Burjons de Pineda i ja que s’ha enjardinat amb plantes aromàtiques tot el replà on hi ha el pal indicador.

La nova farmaciola disposa de material mèdic de primera necessitat per aquells ciclistes o excursionistes que puguin fer-ne ús. També hi ha les indicacions necessàries per atendre qualsevol ferit, i els telèfons d’emergències. Aquest nou pal indicador al Coll de Can Benet Vives es suma als que ja ha instal·lat el Cau de Pineda al Coll de Porc, i a l’ermita de l’Erola.