IniciNoticiesCulturaLa biblioteca acull una exposició sobre la tasca de la Fundació Aspronis...

La biblioteca acull una exposició sobre la tasca de la Fundació Aspronis fins al 20 de febrer

expo aspronisLa Fundació Aspronis inaugura aquesta tarda l’exposició “Aspronis, atenció personalitzada al territori” a la biblioteca de Tordera. Segons ens recorda, la cap de comunicació, Miriam Crivillés Aspronis és un grup d’entitats sense afany de lucre dedicat a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament de la comarca de la Selva i l’Alt Maresme.

aspronis 1

La mostra fa una repàs amb imatges de vídeo i una representació dels productes de les activitats terapèutiques que realitzen els usuaris del centre: des del reciclatge de paper i el procés d’elaboració d’artesania fins a la ceràmica, la bijuteria, etc. També hi ha un recull de fotografies sobre com era el centre de Mas Borinot, que l’any passat va complir 30 anys de la seva construcció. Miriam Crivillés recorda que la fundació atén a persones de totes les edats, amb especial dedicació als nens.

aspronis 2

L’exposició es podrà visitar fins al 20 de febrer en l’horari habitual de la biblioteca de Tordera. Per dijous, l’equipament cultural acollirà la xerrada “Aspronis, en primera persona”, a dos quarts de 8 de la tarda. Anirà a càrrec de Mª Dolors Oms, presidenta d’Aspronis, i amb la presència de Joan Carles García Cañizares, Alcalde de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES