IniciNoticiesSocietatEl Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Maresme amplia el seu servei les...

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Maresme amplia el seu servei les 24 hores durant els 365 dies a l’any

caadPremià de Dalt i Cabrera de Mar han delegat aquest 2016 al Consell Comarcal la recollida, acollida i atenció dels animals abandonats. D’aquesta manera s’afegeixen a Tordera i altres municipis de la comarca que anteriorment ja havien delegat el servei. L’entrada d’aquests dos municipis coincideix amb l’ampliació del servei ordinari de recollida d’animals. Fins ara, s’efectuava en horari diürn i es comptava amb un servei d’urgències nocturn per atendre els casos d’animals ferits o potencialment perillosos. A partir de febrer, però, el servei ordinari de recollida d’animals serà de 24 hores durant els 365 dies a l’any. Segons ha explicat el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

caad 1

El centre comarcal compta amb menys gossos i gats dels que podria tenir. Actualment hi ha 97 animals dels 243 que hi podria haver. Segons el consell, s’ofereix un servei de qualitat a un preu ajustat, garantint el compliment de la normativa. Segons ha indicat el conseller delegat de Medi Ambient, Josep Triadó

caad 2

El CAAD Maresme és un servei públic mancomunat que es va inaugurar fa 10 anys per donar resposta a les necessitats dels municipis de la comarca que no disposaven de nucli zoològic per atendre els animals abandonats i gestionar-ne la seva adopció. El Centre es troba ubicat a Argentona, a la zona de Can Carmany.