IniciNoticiesRegidoriesLa Fira Mercat del Ram pren una nova direcció estratègica sota el...

La Fira Mercat del Ram pren una nova direcció estratègica sota el lema “Viure bé, guanya en qualitat de vida”

04301Tordera acollirà el 18, 19 i 20 de març la 39a edició de la Fira Mercat del Ram al Parc Prudenci Bertrana. La Fira, que ja arriba als 39 anys de celebració al recinte municipal, ha comptat històricament amb la representació de sectors com la indústria, el serveis, l’automoció, l’artesania, l’agricultura, la ramaderia, el medi ambient o les noves tecnologies. Els darrers tres anys, el fil conductor de la Fira s’havia decantat per posar en valor els productes de proximitat i per promoure el negoci del primer sector i les empreses que se’n deriven.

Aquest any, amb la nova direcció encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Unió, la Fira prendrà una nova línia estratègica amb la que es proposa el desenvolupament de projectes que dinamitzin socioeconòmicament el territori local. La Fira es recolzarà en base a la qualitat de vida i la responsabilitat social per tal de contribuir a un creixement econòmic i social sostenible.

fira ram 1

Enguany es planteja una Fira que sigui un reflex dels valors del municipi, que sigui un concepte amb qualitat social, dotat d’un component sensible, cultural, lúdic i esportiu que beneficiï tot el poble. Des d’aquest punt vista es planteja un concepte de Fira que vol posar en pràctica la responsabilitat social municipal, és a dir, de quina manera el municipi pot fer coses que reverteixin directa o indirectament a tots els ciutadans amb la implicació de tots els agents socioeconòmics. La Fira Mercat del Ram de Tordera mantindrà un fil conductor que vertebrarà aquestes accions de responsabilitat social municipal, i, a l’hora, serà un aparador dels trets diferencials de Tordera vehiculats a través de la temàtica “Viure bé, guanya en qualitat de vida”. A traves d’aquest marc, El director de la Fira, Marc Unió enumera sobre quins eixos girarà el certamen 2016.

fira ram 2

Totes les empreses i negocis que estiguin interessats/des en participar a la Fira ja poden  formalitzar la inscripció. Per fer-ho és necessari presentar una sol·licitud  de participació a l’Oficina d’ Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera, Plaça Església, 2, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 o bé presentar-la telemàticament www.tordera.cat a través del servei e-tram. El termini finalitzarà el 26 de febrer. Marc Unió assegura que l’ajuntament també fa una feina de recerca d’empreses o col·lectius que puguin impulsar els eixos bàsics de la fira d’enguany.

fira ram 3

Per a més informació sobre la documentació que cal adjuntar a la sol·licitud, preus, bonificacions, espai d’expositors i/o serveis de la Fira, podeu consultar la normativa de participació. Properament, des de l’Àrea de Promoció Econòmica es donarà a conèixer el programa detallat d’activitats que s’organitzaran a l’entorn de la Fira i al mateix parc Prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES