IniciNoticiesEducacióL’adjudicació del servei de menjadors escolars del Maresme torna a quedar suspesa

L’adjudicació del servei de menjadors escolars del Maresme torna a quedar suspesa

menjadorescolarEl tribunal català de contractes ha tornat a suspendre l’Acord Marc de menjadors escolars tant del Maresme com del Vallès Oriental arran del segon recurs que va presentar l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec). Es considera que el plec de clàusules segueix dificultant que les petites i mitjanes empreses puguin optar a oferir el servei, alhora que no es contempla el caràcter educatiu que té el menjador escolar.

Per ara s’està a l’espera d’una resolució definitiva i queda per veure per tant quin serà el paper del Consell Comarcal del Maresme en aquesta decisió final. Com explica el seu president, Miquel Àngel Martínez, per ara tant sols exerceixen d’intermediaris entre el Departament d’Ensenyament i els Centres Escolars.

servei menjador

El servei de menjador depèn del departament d’Ensenyament de la Generalitat, tot i que en moltes comarques es cedeix als Consell Comarcal. Aquest no és el cas del Maresme, on les escoles acostumen a aixoplugar-se en aquest model d’adjudicació proposat per l’administració catalana. Un fet que ara s’hauria de veure si segueix així, després d’aquesta segona suspensió cautelar i a l’espera de veure quina serà la resolució definitiva. Per ara caldrà tornar a revisar l’Acord Marc i probablement el plec de clàusules.