IniciNoticiesEsportsEls entrenadors de les entitats esportives es preparen per aportar el certificat...

Els entrenadors de les entitats esportives es preparen per aportar el certificat negatiu d’antecedents penals per delinqüència sexual

cues certificat penalsRecentment, ha entrat en vigor la reforma de l’article 13.5 de la Llei Orgànica de protecció jurídica del menor que exigeix que totes aquelles persones que exerceixen una professió o activitat que impliqui contacte habitual amb menors d’edat, han d’acreditar no haver estat condemnades per delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. Algunes entitats esportives torderenques han rebut comunicats per part de les federacions esportives a què pertanyen i ja s’han posat en marxa per tramitar la documentació necessària. Escoltem Carme Vila, la presidenta del Club Patí Tordera, Lluís Mota, president del Club Bàsquet Tordera i Marc Alonso, un dels coordinadors del CEEB Tordera.

mix certificat 1

Al Club Futbol Tordera i el Futsal Tordera també els ha arribat aquest requeriment a través de la federació catalana de futbol. Ens ho expliquen l’Edu Cruz, el coordinador del Futsal, i en Carles Gamonal, president del CFTordera.

mix certificat 2

Davant les dificultats per aconseguir el document, el Departament d’Ensenyament ha anunciat, aquest dimarts a la tarda, que prorroga la presentació de la certificació per a les persones que s’inscriguin a la borsa de treball de personal docent fins al 23 de març i no el 8 febrer, com estava previst inicialment. El certificat es pot sol·licitar i presentar de forma presencial a la Gerència Territorial del Ministeri de Justícia de Barcelona o bé en línia amb signatura electrònica a través del web del Ministeri de Justícia.

ÚLTIMES NOTÍCIES