IniciNoticiesEsportsLa majoria dels socis del CFTordera donen suport a la junta directiva

La majoria dels socis del CFTordera donen suport a la junta directiva

assemblea futbolEl passat divendres 15 de gener la sala polivalent de la biblioteca es va quedar petita per l’afluència de simpatitzants, jugadors i socis que van celebrar l’assemblea extraordinària de socis convocada per la junta directiva del Club Futbol Tordera. L’acte va començar amb la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior per part del secretari de l’entitat, Manel Gil. Seguidament es va passar al segon punt de l’ordre del dia en què l’actual junta va posar els càrrecs a disposició de l’assemblea. En aquest apartat el mateix secretari va recordar als socis els punts importants de la filosofia del nou projecte tot recalcant i donant importància a l’aula de formació com a pilar bàsic de tot plegat. També es va explicar que s’ha aprovat i actualitzat un nou règim intern que es va fer saber als pares, jugadors i entrenadors en dues reunions i, per últim, van explicar la seva versió dels fets sobre el conflicte que havien tingut i que els havia conduït a la convocatòria d’ aquesta assemblea.

Gil assemblea 1

L’últim punt va ser el dels precs i preguntes, moment en què els socis van poder preguntar i dir la seva sobre el succés. La junta directiva va anar escoltant tots els punts de vista i responent quan va caldre, amb la participació activa del coordinador del futbol base de l’entitat, Narcís Barrera. També hi va haver les votacions amb què finalment es va decidir que l’actual model esportiu tirés endavant amb un resultat de 58 vots de 75 a favor, 17 abstencions i cap vot en contra.

Carles Gamonal, president de l’entitat, es mostrava content en finalitzar l’assemblea pel resultat obtingut i va donar les gràcies pel suport rebut.

Gamonal assemblea 2

Gamonal també va defensar la decisió d’haver posat els càrrecs de la junta en assemblea, davant dels socis que, durant els precs i preguntes, li van fer saber que potser n’havien fet un “gra massa” prenent la decisió de convocar l’acte.

Gamonal assemblea 3

A l’acte hi van haver més de 100 assistents, va durar una hora i va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tordera, Bàrbara Vergés.

ÚLTIMES NOTÍCIES