IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé posa a la venda les entrades per la programació...

El Teatre Clavé posa a la venda les entrades per la programació del 2016. Entre les propostes destaquen “La plaza del diamante” i “Maria Rosa”.

prog_TeatreClaveDos clàssics de la literatura catalana encapçalen la programació dels mesos de gener a maig del 2016 del Teatre Clavé de Tordera. El primer és “La plaza del diamante” (1 de maig), la versió en castellà de la novel·la de Mercè Rodoreda, dirigida per Joan Ollé. En el paper de la Colometa destaca la Lolita Flores, que encara una proposta escènica en forma de monòleg interior, dur, costumista i punyent. El segon, un clàssic d’Àngel Guimerà amb segell del Teatre Nacional de Catalunya i coproduïda per Teatres en Xarxa per redescobrir un dels personatges més suggeridors del teatre català: “Maria Rosa” (6 de març). És una història d’assassinats, venjances i passions ocultes que denuncia les injustícies socials causades per la precarietat laboral. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, destaca la qualitat de les propostes teatrals per aquest semestre.

navarro programacio TC 1

Per al públic jove, el Cicle “ainda” incorpora l’espectacle “Rudo” (26 febrer), una proposta de circ contemporani i música en directe de la companyia Manolo Alcántara. A més, pel amants de la dansa contemporània, el hip hop i les acrobàcies, es proposa “Sinestèsia” (17 d’abril), de la companyia Iron Skulls. Per altra banda, el cicle de música s’obre amb l’espectacle de flamenc fusió Aromes (10 abril) encapçalat pel torderenc Edu Vico, i es completa amb les danses de l’Esbart Ciutat Comtal en l’espectacle “La Maresma” (24 abril), coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.  Així mateix, el Cicle “bé + bo” manté la combinació en un mateix espai de propostes gastronòmiques amb propostes artístiques. En aquesta ocasió, amb “A tutiplén!” (1 abril), un espectacle de burlesc sota la batuta d’Itziar Castro, acompanyat d’un tast de productes oferts per El Tall + Porcus i Ca l’Andreu. Per altra banda, per als més petits, la programació manté la combinació d’espectacles en viu i cinema. Josep Navarro ens ha detallat la proposta d’espectacles infantils.

navarro programacio TC 2

Les entrades pels espectacles de la programació 2016 del Teatre Clavé ja es poden adquirir a través del web www.teatreclave.cat i a les taquilles de l’equipament. Les reserves també es poden efectuar al telèfon 93 765 05 72. A banda de les entrades individuals, es poden comprar paquets promocionals pel diferents cicles a un preu reduït.

ÚLTIMES NOTÍCIES