IniciNoticiesSocietatTordera i el Maresme continuen creixent en població

Tordera i el Maresme continuen creixent en població

03005Segons les darreres dades oficials, corresponents a l’1 de gener del 2015, Tordera té 88 habitants més. Això significa un augment del 0,54% respecte al 2015. En total, a Tordera hi 16.433 persones empadronades, 8.325 homes i 8.108 dones. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica que Tordera està recuperant població per la mobilitat de persones de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i pel preu de l’habitatge al nostre municipi. Garcia destaca que la pujada de població s’ha registrat sobretot a les urbanitzacions.

alcalde poblacio

Aquestes dades de creixement a Tordera segueixen la tònica de les del Maresme, que en conjunt ha registrat un augment del 0,36%. La població total de la comarca es situa al 439.512 habitants. Les dades de creixement del 2015 a la comarca segueixen la tendència sostinguda dels últims 4 anys. A més de Torera, el creixement de població s’ha reflectit en el padró d’altres 20 municipis de la comarca, entre ells Pineda de Mar i Palafolls. A Calella, Malgrat de Mar i Santa Susanna han perdut població. De fet, aquest últim és que un dels municipis del Maresme que més població ha perdut.

El Maresme es manté com la quarta comarca de Catalunya més poblada, per darrere del Barcelonès, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat. La nostre comarca aporta a Catalunya el 5,85% de la seva població.

ÚLTIMES NOTÍCIES