IniciNoticiesComerçSegueix la campanya nadalenca “Comerç segur” per prevenir robatoris a les botigues...

Segueix la campanya nadalenca “Comerç segur” per prevenir robatoris a les botigues de Tordera

comerç segurFa unes setmanes que la Policia Local de Tordera i Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa la campanya de Nadal “Comerç segur”. L’objectiu és la prevenció de delictes i furts i la percepció de seguretat que es crearà entre els vilatans i comerciants. Els agents, en contacte permanent amb els comerciants, potencien les visites als establiments, durant les quals assessoren els comerciants sobre mesures de seguretat bàsiques, els donen consells de seguretat pràctics i també informació útil sobre alguns aspectes de les normatives i sobre determinats productes, per donar-los suport en la seva tasca. Sílvia Català, regidora de Seguretat de l’Ajuntament, explica en què consta el dispositiu engegat per la Policia Local de Tordera.

catala seguretat 1

La campanya de Nadal “Comerç segur” es du a terme conjuntament entre la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, hem parlat amb el caporal dels Mossos a Arenys de Mar, Llorenç Silva, i ens ha donat un seguit de recomanacions pels comerciants.

grevol 2

L’operació de Nadal també contempla augmentar la presència d’agents en horari nocturn en certes zones on hi hagi presència de carregaments de mercaderies, com ara polígons i gasolineres. A més, durant els dies de celebració hi haurà més controls d’alcoholèmia.

ÚLTIMES NOTÍCIES