IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé proposa enguany “Guiats són d’un estel”, un concert de...

El Teatre Clavé proposa enguany “Guiats són d’un estel”, un concert de Sant Esteve diferent amb música renaixentista i barroca

concert st esteveAquest dissabte, 26 de desembre, arriba al Teatre Clavé la tradicional proposta del concert de Sant Esteve. Enguany, però, es proposa una activitat diferent sota el títol de “Guiats són d’un estel”. És un concert de música renaixentista i barroca que pretén enaltir la solemnitat i la màgia de l’atmosfera nadalenca a través d’un viatge en el temps amb l’estil, el regust i els instruments d’una altra època. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica la nova proposta pel concert de Sant Esteve d’enguany.

concert st esteve 1

La música d’instruments com el clavicèmbal, el clavecí o la viola de gamba, així com nadales barroques i balls tradicionals estaran presents al concert de Sant Esteve 2015. El director del teatre, Josep Navarro, creu que serà una proposta que agradarà al públic. De fet, afirma que el nivell de reserves és superior al d’altres anys.

concert st esteve 2

El concert de Sant Esteve començarà a les 7 de la tarda i té una durada aproximada d’una hora. Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé des d’una hora abans de l’inici del concert, al preu de 15 euros. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

ÚLTIMES NOTÍCIES