IniciNoticiesEducacióEnsenyament decidirà en les properes setmanes si els alumnes de l’Escola Serra...

Ensenyament decidirà en les properes setmanes si els alumnes de l’Escola Serra de Miralles tindran inscripció directa al nou institut Tordera.

IMGP0444L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, avançava al programa “Línia directa amb l’alcalde” que els alumnes que finalitzin l’educació primària a l’Escola Serra de Miralles podrien tenir inscripció directa al nou institut Tordera. És una petició que hauria demanat l’Associació de Mares i Pares del Serra de Miralles perquè els seus fills i filles tinguessin una plaça assegurada a l’institut Tordera, com s’havia plantejat abans que el departament d’Ensenyament descartés l’opció de crear a Tordera una escola-institut. No obstat això, segons Joan Carles Garcia aquesta proposta de l’AMPA té els seus avantatges i els seus inconvenients, ja que accedir directament a l’institut Tordera significaria que els alumnes no podrien canviar-se a altres centres de secundària del municipi. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde inscripcio serra

Garcia ja s’ha posat en contacte amb l’Escola Serra de Miralles, l’AMPA del centre i el nou institut Tordera. De moment, la situació dels alumnes que finalitzin el estudis primaris al Serra de Miralles està oberta. El departament d’Ensenyament resoldrà si poden gaudir d’inscripció directa o no durant el mes de gener.