IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el club esportiu Patinatge Artístic Tordera organitza el seu Xè...

Aquest dissabte el club esportiu Patinatge Artístic Tordera organitza el seu Xè festival

festival PATorderaAquest dissabte 19 de desembre el Pavelló de la Concòrdia serà l’escenari del Xè festival del Club Esportiu Patinatge Artístic Tordera. Sota el títol “La màquina del temps”, hi participaran al voltant d’uns 250 patinadors/es de l’entitat, sumant-hi els 13 clubs convidats que vénen de fora del municipi. Joan Carles Herrero, president i organitzador de l’activitat, ens avança el que hi podrem veure.

Herrero festival hivern 1

El preu de l’entrada és de 4€ anticipada i de 5€ a la mateixa taquilla. El president de l’entitat ens explica que hi haurà l’opció de poder fer donatius a dues causes benefiques.

Herrero festival hivern 2

El festival del Club Esportiu Patinatge Artístic Tordera començarà a les 17:30h de la tarda i tindrà una durada de tres hores amb mitja part. Una hora abans de l’inici del festival ja s’obriran les portes i les taquilles del pavelló. Hi haurà servei de bar durant tota la tarda. Aquell mateix dissabte des de la mateixa entitat organitzen la nit de l’esport. Juan Carlos Herrero ens comenta aquesta activitat.

Herrero festival hivern 3

Aquest esdeveniment és només per els patinadors/es de l’entitat i familiars. Recordem que el Patinatge Artístic Tordera entrenen i tenen la seu social a la pista coberta de Sant Pere.

ÚLTIMES NOTÍCIES