IniciNoticiesPolíticaMor als 48 anys el regidor de Som Tordera Carles Seijo per...

Mor als 48 anys el regidor de Som Tordera Carles Seijo per una aturada cardiorespiratòria

IMGP9977Aquesta matinada el regidor de l’Ajuntament de Tordera i 2n tinent d’alcalde, Carles Seijo, ha mort als 48 anys per una aturada cardiorespiratòria al seu domicili.

Des del consistori s’han decretat dos dies de dol oficial i es suspendran totes les activitats que estaven previstes. Una d’elles serà l’acte de campanya electoral de Democràcia i Llibertat prevista per demà dijous a la biblioteca. Des de l’Ajuntament de Tordera volen mostrar tot el seu suport i condol a la família en aquest moment tant difícil i trist.

Carles Seijo va entrar a l’Ajuntament amb la coalició ICV-Podem Som Tordera com a número 2 i va pactar amb CIU per formar govern aquesta legislatura. Actualment s’encarregava de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que entre d’altres departaments hi ha l’ordenació del territori, obres i serveis, pagesia, sostenibilitat i via pública.

Després dels dos dies de dol, la secretària del consistori iniciarà tots els processos administratius amb la junta electoral per suplir la baixa del regidor torderenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES