IniciNoticiesCulturaL’Escola de Música del Teatre Clavé celebra aquest divendres el Concert de...

L’Escola de Música del Teatre Clavé celebra aquest divendres el Concert de Nadal, dins les activitats de fi del primer trimestre

escola de musica_TeatreClavéEl Concert de Nadal és una de les activitats obertes al públic que l’Escola de Música del Teatre Clavé organitza coincidint amb el final del primer trimestre del curs 2015-2016. Serà aquest proper divendres, 18 de desembre, a partir de les 8 del vespre, a la Sala Gran del Teatre Clavé, i comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i dels diferents conjunts instrumentals i corals de l’escola.

La coral infantil i la d’adults, el conjunt de guitarres, el combo flamenc, l’orquestra de cordes, l’aula de cant, el combo rock i alumnes solistes de piano, saxo, flauta, violí i violoncel ompliran de contingut el concert de Nadal de l’Escola de Música.

Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de Música també organitza durant aquesta setmana dues audicions. La primera serà avui i comptarà amb l’actuació dels alumnes de Sensibilització 2 i 3 i alumnes de flauta, saxo, violí, violoncel, piano i orquestra; mentre que la segona audició serà demà i actuaran els alumnes de guitarra, piano i cant. Les dues audicions començaran a un quart de 7 de la tarda a l’Auditori del Teatre Clavé i estan obertes a familiars i coneguts dels alumnes.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’Escola de Música serà el concert de Sant Esteve, que tindrà lloc el 26 de desembre a les 7 de la tarda, a la Sala Gran del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES