IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana només el CEEB Tordera femení de 1a...

Aquest cap de setmana només el CEEB Tordera femení de 1a catalana juguen a casa

ceeb plantillaDesprés de l’aturada pel pont de la Constitució, els primers equips torderencs tornen a posar-se les piles per afrontar la recta final abans d’arribar al Nadal.

Aquest proper dissabte 12 de desembre començarà la jornada esportiva el Club Futbol Tordera. Amb el principal objectiu de seguir amb la mateixa dinàmica positiva visitaran el camp del Sant Gregori a les 16:30h en aquesta jornada de la segona catalana de futbol. L’enfrontament el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A les 17:00h de la tarda en el poliesportiu, el Futsal Tordera jugarà el seu enfrontament davant la Penya Barcelonista Montgrí amb la intenció de seguir amb la imbatibilitat que tenen actualment a la lliga. A les 17:45h tindrem doble duel en bàsquet masculí. El sènior del Club Bàsquet Tordera visitarà la pista del CB Calella en el derbi maresmenc de la 3a catalana. Per altra banda el CEEB Tordera buscarà una nova victòria a la pista del CB Sant Gregori dins de la jornada 12 de la 2a catalana.

El diumenge a les 12:00h del migdia el Club Patí Tordera intentarà tornar a sumar algun punt en aquesta jornada de la primera nacional espanyola. Els torderencs juguen a la pista del FCBarcelona Lassa “B”. El partit el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. A les 12:15 serà el torn per el CEEB Tordera femení de la 1a catalana en el poliesportiu. Les torderenques rebran el CB Olot “A” amb l’objectiu de seguir amb la ratxa victoriosa que tenen actualment, defensant el lideratge invicte de la categoria. El derbi gironí també serà retransmès per la 107.1FM.