IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Voluntariat de Tordera organitza, aquest proper dissabte, la Fira de...

L’Associació de Voluntariat de Tordera organitza, aquest proper dissabte, la Fira de la Joguina, per tal que cap nen o nena del municipi es quedi sense regal aquest Nadal

festa joguinaEl Voluntariat de Tordera promou, aquest proper dissabte, 12 de desembre, la Fira de la Joguina. L’objectiu és que cap nen o nena del poble es quedi sense regal aquestes festes de Nadal. Per això organitzen aquesta festa solidària, on l’únic requisit per participar-hi és portar una joguina nova, no bèl·lica i sense embolicar. Els que col·laborin podran participar d’una tarda d’activitats diverses, amb sortejos, tallers, berenar i actuacions musicals. A més, com a novetat, hi haurà la visita d’un missatger dels Reis d’Orient. Ens en dóna més detalls la presidenta de l’Associació de Voluntariat, Vanesa Garcia.

fira joguina 1

Totes les joguines recollides aniran en benefici de la Creu Roja, que és la institució encarregada de repartir-les en els nens i nenes més necessitats de Tordera. Escoltem Vanesa Garcia.

fira joguina 2

Vanesa Garcia fa una crida a la gent de Tordera perquè participi de la festa i col·labori donant una joguina.

fira joguina 3

La Fira de la Joguina és aquest proper dissabte, 12 de desembre, a la Pista de l’Amistat. Començarà a les 4 de tarda i s’allargarà fins el vespre. Recordem que l’única condició per participar-hi és portar una joguina nova i no bèl·lica.

ÚLTIMES NOTÍCIES