IniciNoticiesCulturaEl Fòrum pel Teatre i la Cultura presenta aquest cap de setmana...

El Fòrum pel Teatre i la Cultura presenta aquest cap de setmana l’obra “Passes en el sostre”

FTC_passesenelsostreEl Fòrum pel Teatre i la Cultura porta el 12 i 13 de desembre al Teatre Clavé “Passes en el sostre”, de Rafael Mendizábal. L’obra està ambientada en els anys de la República i la Guerra Civil espanyola, i planteja els conflictes ideològics entre les diverses generacions d’una família madrilenya de classe alta.

Escrita per Rafael Mendizábal, la proposta del Fòrum pel Teatre i la Cultura ha estat traduïda i versionada per Lluís Moner i compta amb la direcció de la Maria Llurba. Ella mateixa ens parla d’aquesta obra.

forum

Sobre l’escenari, una desena d’integrants de l’entitat de teatre amateur donen vida als diversos personatges de l’obra. “Passes en el sostre” es podrà veure en dues funcions: la primera, el dissabte, 12 de desembre, a les 22:00h, i la segona, l’endemà diumenge, 13 de desembre, a les 19:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.