IniciNoticiesEntitatsTordera aporta 4.700 quilos d’aliments a les més de 4.000 tones que...

Tordera aporta 4.700 quilos d’aliments a les més de 4.000 tones que s’han recollit amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Els supermercats Bon Preu, Dia i Consum s’han encarregat de recollir les donacions al nostre municipi

gran recapteTordera s’ha bolcat, un any més, amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Aquest 2015 ha aportat 4.700 quilos a les més de 4.000 tones d’aliments que s’han recollit en el conjunt de Catalunya, durant aquest passat divendres i dissabte. Les banyeres dels tres supermercats torderencs que hi han col·laborat, Bon Preu, Dia i Consum, s’han omplert fins a vessar. Aquest últim, fins i tot va allargar la recollida d’aliments durant ahir el matí. Francesc Cusi és el responsable del Banc dels Aliments al Maresme.

balanc gran recapte 1

Els tres supermercats que han fet possible el Gran Recapte a Tordera s’han sumat a la campanya solidaria amb una donació d’aliments. En aquest sentit, tot el que s’ha recollit al nostre municipi es queda aquí al Maresme. Francesc Cusi diu que el repte que s’havien proposat a la comarca era extremadament alt, però que estan contents amb el que s’ha aconseguit.

balanc gran recapte 2

A Tordera, els integrants de la comunitat El Rusc han ajudat a coordinar la campanya del Gran Recapte. El director del centre, Pere Domènech, es mostra content amb la resposta de la gent del poble i agraeix la col·laboració de tots els que l’han fet possible.

balanc gran recapte 3

El Gran Recapte és la gran campanya de recollida d’aliments i productes bàsics per a les persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social.

ÚLTIMES NOTÍCIES