IniciNoticiesEntitatsProp d’una cinquantena de persones assisteixen a l’actuació de les Dones de...

Prop d’una cinquantena de persones assisteixen a l’actuació de les Dones de Blanc, organitzada per l’Associació de Dones Torderenques amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Foto: Carles Seijo
Foto: Carles Seijo

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es va commemorar el passat 25 de novembre, aquest dissabte van actuar a Tordera les Dones de Blanc. Aquest grup forma part de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere i utilitza l’expressió corporal per representar el patiment de les dones maltractades. L’acte estava organitzat per l’Associació de Dones Torderenques i van assistir-hi prop d’una cinquantena de persones. La presidenta de l’entitat, Lorena Jiménez, es mostrava contenta i emocionada amb l’actuació de les Dones de Blanc.

balanc dones blanc 1

Lorena Jiménez diu que encara hi ha molta feina per fer al voltant d’aquesta problemàtica.

balanc dones blanc 2

Des de l’Associació de Dones Torderenques ja estan preparant altres activitats de cara al que queda d’any i principis del que ve. Escoltem Lorena Jiménez.

balanc dones blanc 3

El local de l’entitat estarà situat a la carretera de Fogars. L’Associació de Dones Torderenques té previst organitzar diverses activitats, totes gratuïtes per a les sòcies.