IniciNoticiesEntitatsContinua la setmana de la discapacitat amb un col·loqui i projecció del...

Continua la setmana de la discapacitat amb un col·loqui i projecció del documental “El Brunzit del Rusc”

Poster-Brunzit-Rusc-26novCoincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, el Rusc impulsa la “Setmana de la discapacitat” (del 24 de novembre al 3 de desembre). Aquesta setmana neix com un projecte de la Fundació Dr. Joan Pujol EL RUSC amb la voluntat de participar de manera activa a Tordera en l’àmbit de la sensibilització social i la reivindicació activa dels Drets i Deures de les persones amb discapacitat intel·lectual. Per avui es prepara un col·loqui i Projecció del Documental “El Brunzit del Rusc”. Un col·loqui centrat en la dignitat de la vida a la Llar i la vinculació amb la comunitat. Amb la participació d’Asun Pié, Gemma Marcé, Magda Aranda, Jordi Gual, Enriqueta Tarrés, Julia Badell, Pilar Fernández i Jaume Homs.

El responsable del centre ocupacional del Rusc, Jorge Herrera explica que el visionat del documental “El Brunzit del Rusc” de Jordi-Hugo Martínez, parla sobre el trasllat de la llar del Rusc a la nova llar El Brunzit.

rusc 3

El documental es projectarà a la Biblioteca de Tordera, a les 19:30h. La propera activitat de la setmana serà dissabte amb la  “Caminada per la diversitat”, amb les persones amb discapacitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES