IniciNoticiesSocietatEls Mossos posen en marxa la campanya “Pensió segura”

Els Mossos posen en marxa la campanya “Pensió segura”

03887Els Mossos d’Esquadra inicien la campanya Pensió Segura per prevenir robatoris a un dels col·lectius més vulnerables, els pensionistes, coincidint amb el cobrament de la paga de Nadal. Els agents recomanen la gent gran no treure grans quantitats de diners d’un sol cop i desconfiar de persones que no coneguin i vulguin cridar la seva atenció amb qualsevol excusa. Els agents desaconsellen treure tots els diners de cop i anar, sempre que sigui possible, acompanyats d’algú de confiança. Recomanen dirigir-se al personal de l’oficina, enlloc d’utilitzar els caixers automàtics. Ho explica, l’agent Dani de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra.

pensio segura 1

D’altra banda, els Mossos també informen que, si es detecta la presència d’alguna persona desconeguda i hi ha sospites de la seva actitud vigilant, es demani ajuda i es truqui immediatament la policia, evitant sempre l’enfrontament directe. Finalment, els mossos també aconsellen anar directes cap a casa quan es treuen sumes quantioses i evitar, d’aquesta manera, anar a comprar o al bar amb els diners a sobre.

pensio segura 2

La campanya Pensió Segura inclou a més del servei de patrullatge, xerrades, contactes amb la gent gran i amb el personal de les entitats bancàries. En cas de ser víctima d’un delicte, cal trucar al telèfon 112 tan aviat com sigui possible i facilitar el màxim de dades del fet i de les persones implicades.

ÚLTIMES NOTÍCIES