IniciNoticiesRegidoriesTordera realitza diverses accions en motiu del dia mundial sense alcohol

Tordera realitza diverses accions en motiu del dia mundial sense alcohol

amb-l-alcohol-menys-es-millor_bAmb motiu de la celebració del Dia Mundial sense Alcohol, des de les regidories d’Atenció Social i Serveis a la Persona i Joventut, en coordinació amb el Programa Intermunicipal de Drogodependències, han organitzat els següents actes per tal de sensibilitzar els joves dels riscos d’un consum irresponsable.

Entre les activitats programades destaquen un teatre fòrum titulat “Anem de Festa” adreçat a alumnes de 4t d’ESO, una gimcana a l’hora del pati en els instituts amb diferents proves; un taller de xapes a càrrec d’educadores del Casal de Joves i un debat en el centre salut jove de la Creu Roja amb material del Servei Català de Trànsit.

La tècnica del pla intermunicipal de drogodependències, Mar Latorre explica que els darrers estudis indiquen que més de la meitat dels joves de l’Alt Maresme d’entre 14 i 18 anys han patit alguna intoxicació aguda per consum d’alcohol i un 60% dels joves han tastat el cànnabis.

mar latorre 1

Mar Latorre assegura que el pla intermunicipal fa un treball important en la prevenció, a través de diverses accions.

mar latorre 2

Segons els darrers estudis, les conductes de risc associades com la conducció o les relacions sexuals sense protecció o els abusos van sovint de la mà d’una ingesta irresponsable d’alcohol.

ÚLTIMES NOTÍCIES