IniciNoticiesSocietatEl Banc dels Aliments demana voluntaris torderencs per al proper Gran Recapte.

El Banc dels Aliments demana voluntaris torderencs per al proper Gran Recapte.

gran recapteEl Banc dels Aliments fa una crida a la ciutadania per aconseguir 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.000 punts de recollida que s’habilitaran arreu de Catalunya els dies 27 i 28 de novembre en motiu d’una nova edició del Gran Recapte. El responsable del banc dels aliments al Maresme, Francesc Cusi assegura que falten, a dia d’ avui, més d’un miler de voluntaris per poder dur a terme la campanya.

recapte 1

A Tordera, hi haurà tres punts de recollida en el supermercats DIA, Bon Preu i Consum. En aquest centres fan falta voluntaris per coordinar i distribuir els aliments. Francesc Cusi ens parla de la tasca dels voluntaris durant el gran recapte.

recapte 2

Tothom pot ser voluntari però és preferible ser major de 16 anys, o major de 12 anar acompanyat d’un adult. També es dóna l’opció d’anar-hi en grup. Per a inscriure’s com a voluntari o coordinador d’un punt de recollida es pot fer a través de www.granrecapte.com.

recapte 3

També us podeu apuntar en els següents telèfons 93.764.20.53 o 607.25.83.66. En aquests moments, els aliments que més es necessiten són oli, llet, llegums cuits, conserves de peix i carn. Francesc Cusi recorda que els aliments recollits al Maresme es quedaran a la comarca.

recapte 4

Cusi recorda que els tres supermercats torderencs que participen en el gran recapte, també faran una donació d’aliments per la campanya.

recapte 5

El Gran Recapte és la gran campanya de recollida d’aliments i productes bàsics per a les persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social.

ÚLTIMES NOTÍCIES