IniciNoticiesCulturaComença la setmana de la ciència a la biblioteca

Comença la setmana de la ciència a la biblioteca

setmana cienciaLa biblioteca de Tordera s’afegeix a la setmana de la ciència. A partir d’avui i fins el 19 de novembre s’organitzaran diverses activitats on els menuts i menudes es divertiran, tot combinant experiments, lectures, audiovisuals, art, jocs, idees, invents i molt més. Ho explica la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

setmana ciencia 1

Avui de les 17:00 a 20:00 hores, es podrà jugar amb jocs gegants que ajudaran a definir la ciència amb les paraules. Divendres, a les 17:30h es durà a terme el taller “Jugant a definir la ciència” a càrrec de Rosa Estopà, on es treballarà la ciència d’ una manera divertida. Sílvia Anfrons ens parla de les activitats.

setmana ciencia 2

La setmana vinent les activitats continuaran dimecres 18 de novembre a les 17:30h i 18:30 hamb tallers 360 graus amb planetari digital familiar i dijous 19 de novembre, cinema científic 360 graus a les 17:30h amb la projecció “d’Orígens de la vida” i a les 18:30h amb “El canvi climàtic”. Finalment, divendres 20 de novembre l’entitat CASTOR organitza una xerrada titulada “El sol: activitat i taques solars”, a càrrec de Pol Cova. En aquesta xerrada que començarà a les 19:30h descobrirem com és el sol i com funciona.

La biblioteca recorda que totes les activitats son gratuïtes i per a famílies amb nens i nenes de 6 a 10 anys. Cal inscripció prèvia al telèfon 937642560.

ÚLTIMES NOTÍCIES