IniciNoticiesCulturaOberta la tercera convocatòria de residències artístiques a Mas Panella sota el...

Oberta la tercera convocatòria de residències artístiques a Mas Panella sota el títol Ciutat subterrània 03

Foto: Pau Megías
Foto: Pau Megías

La Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona obren una nova convocatòria de residències artístiques a Mas Panella. Podran ser beneficiaris d’aquestes residències alumnes que estiguin cursant un grau o un màster universitari d’arts i també artistes amb titulació nascuts entre els anys 1986 i 1994. Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins el 27 de novembre de 2015.

La convocatòria està oberta a projectes d’àmbits artístics tant diversos com les arts plàstiques, les arts visuals, art sonor, performance i disseny, entre d’altres. La temàtica dels projectes es manté respecte les anteriors edicions i gira entorn de la ciutat subterrània, entesa en un sentit ampli i en el camp simbòlic. L’objectiu de la residència és realitzar un projecte artístic al voltant d’aquesta temàtica durant els dos mesos d’estada i, un cop finalitzat aquest període, projectar l’exposició col·lectiva dels treballs i, si s’escau, la seva itinerància per diferents espais expositius. En les anteriors edicions, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha acollit la mostra col·lectiva dels projectes, que posteriorment s’ha traslladat a Tordera.

La tercera edició de residències artístiques es durà a terme al mateix emplaçament que l’anterior; a Mas Panella, una masia situada a Tordera, ubicada en un entorn natural i pensada com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro considera que el projecte de Mas Panella és una oportunitat per els joves que hi participen però, sobretot, per Tordera.

navarro mas panella

Les bases que regeixen la convocatòria, així com també els documents de sol·licitud es poden consultar al web www.teatreclave.cat/maspanella/ciutatsubterrania

ÚLTIMES NOTÍCIES