IniciNoticiesCulturaLa sèrie web "El mort viu", gravada a Tordera, guanya el premi...

La sèrie web “El mort viu”, gravada a Tordera, guanya el premi Ondas a la millor ficció per Internet

elmortviuLa sèrie web El mort viu, gravada a Tordera i emesa en el programa “Tube d’assaig” de BTV, ha guanyat el premi Ondas en la categoria de millor ficció emesa a Internet. El jurat reconeix amb el guardó el caràcter innovador i el risc d’aquest projecte, impulsat per cinc estudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

El pilot es va emetre durant quatre setmanes a l’espai “Tube d’assaig”, de BTV, però malgrat tot, no va aconseguir els 8.000 euros que necessitava per tirar endavant, i que es proposava reunir a través d’una campanya de micromecenatge a Verkami. Ara, amb el premi, els autors se senten més motivats per buscar finançament. Un dels autors de la seria, Martí Pavia ha assegurat que ja han començat a buscar productores que hi puguin estar interessades”, i el premi Ondas els dóna ànims i empenta.

mort viu

El mort viu és una sèrie web creada per Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel, tots ells estudiants de comunicació audiovisual de la UPF. La sèrie explica, amb un punt de vista àcid i negre, la història de la família Gifra i del fill petit Llàtzer, un “ni-ni” ociós. De moment només se n’ha rodat el capítol pilot, de 30 minuts.

Els Premis Ondas, que concedeix la Cadena SER, es lliuraran el 24 de novembre a l’Auditori del Fòrum.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES