IniciNoticiesCulturaLa tercera edició de la Fira del Conte de Tordera tanca amb...

La tercera edició de la Fira del Conte de Tordera tanca amb èxit de públic

fira conteÈxit de públic en la tercera edició de la Fira del Conte de Tordera, que es va celebrar aquest passat dissabte. Un any més, la Plaça de l’Església es va omplir de nens i nenes amb les seves famílies, per gaudir de conta contes, tallers, lectures amb veu alta a càrrec de les escoles torderenques i moltes altres activitats d’animació infantil. El regidor de promoció econòmica, Marc Unió, es mostrava content amb el resultat. Escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera, dissabte el vespre.

balanc fira conte 1

Encara que només sigui d’un dia, des de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera estan contents amb el resultat de la Fira del Conte. El fet que englobi escoles, associacions de comerciants, llibreters, la Biblioteca i altres entitats del municipi, ajuda a dinamitzar el teixit associatiu i comercial i permet fer caliu de l’esdeveniment durant les setmanes prèvies a la seva celebració. Marc Unió confia que hi haurà una quarta edició de la Fira del Conte l’any vinent i diu que el repte d’ara, un cop consolidada, és fer-la evolucionar.

balanc fira conte 2

Com a novetat, arrel de l’edició 2015 de la Fira del Conte ha nascut un llibre il·lustrat de la llegenda d’en Pere Botero. Marc Unió explica que s’ha fet un concurs i que properament s’iniciarà el procés d’edició i publicació del conte.

balanc fira conte 3

La Fira del Conte ha comptat aquest any amb la participació de nou editorials, que a través d’activitats lúdiques han presentat les novetats al públic familiar. Amb aquesta mostra es vol contribuir a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil, a través d’eines com els contes i els àlbums il·lustrats, així com també posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica que doni a conèixer autors i il·lustradors catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES