IniciNoticiesEntitatsCreu Roja Tordera comença les activitats dels tallers de Salut+Jove per a...

Creu Roja Tordera comença les activitats dels tallers de Salut+Jove per a l’últim trimestre d’aquest any

s+jEl projecte per a joves adolescents que gestiona Creu Roja Tordera i que porta per nom S+J (Salut+Jove) promou diversos tallers i activitats per aquest últim trimestre de l’any. Una trentena de nois i noies del municipi participen diàriament de les activitats que s’organitzen des del centre. En aquests moments es duen a terme tres tallers: els dijous de cuina, els divendres d’anglès i, pròximament, ha de començar un taller d’Artteràpia (amb el dia encara per confirmar).

Per altra banda, donen veu als diferents dies mundials, preparant activitats relacionats amb el tema. I també parlen de les problemàtiques que preocupen als joves, en una activitat que anomenen “Sobre la taula”. Ens dóna més detalls Maribel Tarifa, educadora social de Creu Roja Tordera.

s+j 1

En aquest sentit, pel dia 27 d’octubre han programat una xerrada dels Mossos d’Esquadra, per sensibilitzar-los al voltant de les conductes incíviques i les conseqüències que poden tenir.

Al llarg del trimestre, però, es preparen altres activitats extraordinàries, com són les jornades per la convivència i una excursió a Port Aventura. Escoltem Maribel Tarifa.

s+j 2

Les activitats de l’S+J estan dirigides a tots els joves d’entre 12 i 18 anys. Què passa quan aquests joves són grans i ja no poden participar directament de la programació del centre? Escoltem l’experiència d’un d’ells.

s+j 3

Els tallers són gratuïts i es fan al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26. Totes les tardes hi ha aula d’estudi i servei de consulta oberta.